,November 2017 22

مهم ترین معیار در انتخاب محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای

۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۸:۴۰
کارشناس غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوانات گفت: نوع و مقدار غذای مصرفی مهم ترین فاکتور در ابتلای فرد به چاقی است.
مهم ترین معیار در انتخاب محصولات غذایی، نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به گزارش حرف رسا، هر چند این روزها تلاش و توجه سازمان بهداشت غذا و دارو در تولید مواد غذایی سالم وجود دارد اما برخی موارد دیده می شود که برخی تولیدات غذایی مشکلاتی در دراز مدت بر بدن انسانها دارندکه برچسب نشانگر رنگی نمایانگر سلامت اون محصول می باشد.

کارشناس غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بوانات در گفتگو با خبرنگار ما توجه به تغذیه سالم را ضمانت سلامت برشمرد و گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه ای، زمینه آسان تر نمودن انتخاب محصولات غذایی سلامت بخش برای مصرف کننده را فراهم می آورد.

 رضا زارع افزود: به منظور پیروی از یک رژیم غذایی مناسب، کنترل میزان دریافت روزانه ی شاخص های قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس متناسب با شرایط جسمانی و میزان تحرک و فعالیت بدنی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.

وی ادامه داد: نشانگرهای رنگی تغذیه ای علاوه بر درج مقادیر شاخص های فوق در هر سهم از ماده غذایی به مصرف کننده کمک میکند تا بتواند با نگاه سریع و آسان، بر اساس کدهای رنگی( سبز، نارنجی، قرمز) ماده غذایی را از حیث چهار شاخص مهم چربی، قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس ارزیابی نموده و مناسب ترین انتخاب را در کمترین زمان ممکن انجام دهد.

کارشناس غذا و دارو شبکه بهداشت بوانات توجه به میزان استفاده از اسیدهای چرب را در مصرف روزانه بسیار ضروری دانست و اظهار داشت: بسیاری از محصولات غذایی ممکن است دارای هر سه رنگ بر روی نشانگرهای برچسب خود باشند، از این رو همواره سعی نمایید محصولات غذایی با تعداد نشانگرهای سبز و نارنجی بیشتر و قرمز کمتر را در اولویت خرید و مصرف خود قرار دهید.

نظر شما


آخرین ها